Köszönjük szépen, hogy választottad a "Légy a Föld védelmezője" 7 napos programot! Mi lenne, ha az együtt töltött 7 nappal és az Accessben (és a világban) végbemenő változásokkal együtt a jövőnk az a csodálatos dolog lenne, amiről mindig is tudtuk, hogy lehetséges?

Szóval mi a következő lépés? Örülnék, ha csatlakoznál hozzám a program következő 6 hónapjában, hogy feltárhassuk a természettel való egységközösségben való élet további lehetőségeit.

Emlékeztetőül, mit kapsz:
- havonta két 60 perces zoom hívást velem
- tisztítások (írásban és hangfelvétel) az előre meghatározott témákban
- privát telegram csoport

Bővül is a Természeti beszélgetések program. Júliustól a következő nyelveket kínáljuk: angol, magyar és német. Szóval, kérlek, mondd el barátaidnak!
Itt tudsz regisztrálni

Az Accessben (és a világban) végbemenő változásokkal együtt mi lenne, ha jövőnk az a csodálatos dolog lenne, amiről mindig is tudtuk, hogy lehetséges?

Suzy

P.S. Neked milyen volt a tanfolyam? Milyen változásokat vettél észre? Szívesen hallanánk itt rólad
settings
FELVÉTELEK
Tudatosság állati egyszerűen
2022. Június 19.

Suzy Természeti beszélgetései csodálatos lehetőség arra, hogy megismerd magadat és a természetet, ami valójában Te is vagy, Témákat fedezünk fel, leomlasszuk a falakat, és az Access Consciousness dinamikus és egyedi eszközeivel, a tisztításokkal végére járunk az ítélkezéseknek és a töltéseknek.
Itt tudsz regisztrálni
Juli - Dec 2022
€313,50
Csatlakozz Suzyhoz a program következő 6 hónapjában, hogy feltárhasd a természettel való egységközösségben élés lehetőségeit.
Itt tudsz regisztrálni
14 részes tisztító est, minden a PÉNZRŐL!!
Megvásárolhatod mind a 14 hívást €300-ért, vagy egyenként €23-ért.
Itt tudsz regisztrálni

Ha vannak még kérdéseid,
kérlek írj nekünk az info@suzygodsey.com e-mail címre!

Hozzájárulás lenne
Suzyval egy személyes facilitálás?


settings
Itt tudsz időpontot foglalni
[bot_catcher]