Használd az Access Consciousness® eszközeit
hogy több tudatosságot teremtsünk az emberek, az állatok
és a természet között!

Szeretettel meghívlak a havi INGYENES zoom hívásomra!
Minden hónapban felajánlom a lehetőséget, hogy részt vegyél az ingyenes zoom hívásomban, hogy megismerkedhess az Access Consciousness® eszközeivel és tisztításaival és velem. Bármilyen kérdést feltehetsz, még akkor is, ha nem állatokról szól ;-) vagy egyszerűen csak legyél ott velünk és hallgass.

Amennyiben nem tudsz élőben részt venni, a felvételt bármikor később is élvezheted.
Itt találod a következő időpontokat:
 Bejelentésre kerül 

Amint bejelentkezel a "Tudatosság állati egyszerűen" oldalra, a jövőben automatikusan megkapod a csatlakozási adatokat az elkövetkező zoomokhoz.

Ki is a Suzy Godsey?
Itt van egy kis bemutatkozás tőlem. Nagyon örülnék, ha megismerhetnélek téged is .


"Őszintén szólva, ha engem kérdezel, hogy mi a célom, az első,
ami feljön: megváltoztatni a világot. Annyira sok minden van, ami
nem működik helyesen - elsősorban a munka és az élet az állatokkal.


A Föld hihetetlen és csodálatos hely. És én mindent meg akarok tenni, mindent, amire csak lehetőségem van, hogy egy fenntartható, élő organizmusként tarthassam fent. Hogyan teremthetünk örömet és lehetőséget mindannyiunk számára? Beleértve az állatokat is? "

- Suzy Godsey


Van kedved egy kipróbálásra?
Itt van az egyik ingyenes zoomom Neked! Kellemes szórakozást!

Suzy-ról:

Suzy Godsey az Access Consciousness® minősített speciális tanfolyamok, a "Beszélgetés az állatokkal" tanfolyamok program igazgatója.és az egyedülálló, nagyon hatékony ESSE (Struktuális Megtestesülés Energetikai Szintézise) modalitás megalkotója. Különleges tehetsége, hogy meghallgatja az állatokat és tanul tőlük, olyan eszközöket ad Suzy kezébe, amikkel másokat arra facilitál, hogy többet kommunikáljanak és tudjanak arról, hogy az állatoknak teljesen különleges szempontjaik vannak a világról. Abban a vágyában, hogy többet teremtsen az állatok számára, Suzy tanfolyamokat facilitál szerte a világban, telecall-okon és internetes rádión keresztül. A munkái szerepelnek az amerikai és a nemzetközi televízió- és rádiőadókban, valamint internetes műsorokban sugározzák őket, köztük egy előadást Cesar Milan "Dog Whisperer" ("Kutyákkal suttógó") című tévéműsorában.

Mit tudsz Te és a tested generálni, ami valami teljesen mást teremtene ezen a Földön?

Mivel ajándékoz meg téged a Föld, amit még nem voltál hajlandó befogadni?

~ Suzy Godsey

[bot_catcher]